După mai multe perioade de teste și update-uri, noul BrainUP.ro e online. Mai simplu, mai prietenos, mai pregătit ca oricând pentru a intercepta cele mai fresh idei. E turnul nostru de control. De ce? Pentru că aici vei găsi tot ceea ce trebuie să știi despre noi și, de asemenea, ne vei putea oferi toate informațiile necesare pentru a planifica zborul tău creativ alături de echipajul nostru.

Descoperă noul portofoliu

Credem că ceea ce facem vorbește de la sine despre modul de lucru BrainUP și despre principiile pe care le urmăm. De aceea, portofoliul nostru a fost reîmprospătat pentru o experiență completă, atât din perspectiva informațiilor, cât și grafic.
Poate îți dorești să descoperi branding-ul marca BrainUP. Sau poate te-ai întrebat cum arată elementele de packaging care poartă semnătura noastră. Indiferent de opțiune, dacă există arii creative care te interesează într-un mod anume, ai la dispoziție opțiunea de filtrare a proiectelor noastre.

Comunicăm eficient

Noul site facilitează comunicarea dintre tine și BrainUP. Și nu, nu ne limităm la a menționa numărul de telefon și adresa noastră de mail. Brief-ul reprezintă una dintre noutățile care credem că va eficientiza colaborarea, beneficiile fiind mutuale.
Noi primim toate informațiile necesare pentru a putea evalua proiectul sau compania ta, în timp ce tu ai posibilitatea de a face o radiografie completă a business-ului tău. Iar acest review îți va fi foarte util în planificarea unei strategii de viitor.

Ia-ți laptopul, telefonul, tableta… chiar nu contează ce dispozitiv utilizezi. Credem că experiența ta va fi la fel de prietenoasă și de constructivă.

Așadar, bine ai venit în universul digital al ideilor înaripate creativ!