Alexandru Maftei

Am realizat

Branding, Webdesign

Brief

Alexandru Maftei este un regizor creativ, talentat, cu experiență în publicitate, film, TV, teatru și pasionat de fotografie. Activitatea sa artistică a început în anii 90, el având contact cu publicitatea românească și observând evoluția sa încă de la începutul perioadei post-comuniste.

Așadar, deschiderea sa artistică și portofoliul său complex aveau nevoie de o expunere mai vocală, totul sub umbrela unei identități care să reprezinte cât mai bine regizorul, omul de publicitate și artistul Alexandru Maftei.

Soluție

Astfel a luat naștere brandul Maftei Regizorul, un concept ce înglobează experiența sa artistică, dar și personalitatea și umorul său.

Regia înseamnă creativitate. Acest principiu ne-a ghidat în conturarea universului Alexandru Maftei. În crearea elementelor grafice, abordarea a fost una ludică, ce tinde să acopere multitudinea de genuri și tonalități ale filmelor și spoturilor expuse pe site. Logo-ul este o altă mostră de simplitate, candoare și umor. Alături de semnătura de sine stătătoare, acesta cuprinde și acel element de identitate care îl insoțește pe regizor pretutindeni: mustața sa emblematică.

Unul dintre aspectele pe care Alexandru Maftei pune accent în munca pe care o desfășoară este delimitarea activităților. Concret, oricât de boemă ar părea îmbinarea lucrurilor, spoturile publicitare, teatrul, filmul și fotografia rămân constructe care necesită abordări specifice. Astfel, structura website-ului se pliază pe acest principiu al creației sale. Publicitatea este trâmbițată sus și tare, filmul e la loc de cinste, teatrul beneficiază de o scenă dedicată, activitatea în televiziune are un ecran al său, iar fotografia e cuprinsă într-o ramă proprie.

Vrei să afli mai multe detalii despre proiect? Contactează-ne!