Cununa

Am realizat

Branding, Product Design, Webdesign

Brief

Cununa aduce laolaltă o colecție de obiecte de decor și accesorii premium, ce înglobează trecutul și prezentul, tradiția și avangarda, cultura ubană și cea rurală. Obiectele Cununa sunt rezultatul împletirii armonioase a designului modern cu meșteșuguri străvechi, valorificând talentul creatorilor și meșterilor.

Este un proiect creat de noi, pentru cei ce apreciază măestria, talentul și frumosul din obiectele ce ne împodobesc casa sau pe care le oferim în dar. Ne-am dorit să dezvoltăm și să poziționăm Cununa ca brand ce valorifică tradițiile și meșteșugurile românești, aducându-le în prezent.

Soluție

Ceea ce reprezintă acest brand se regăsește în semnificația numelui. Cununa este o podoabă realizată prin împletirea de flori, frunze și ramuri, la fel cum arhaicul și contemporanul se împletesc în acest proiect pentru a crea podoabe pentru case și oameni. Identitatea grafică pornește de la o cunună clasică, reinterpretată într-o manieră minimalistă și elegantă.

Cununa este despre lifestyle și povești, despre obiecte ce fac viața mai frumoasă. Astfel, design-ul website-ului a fost conceput asemenea unui colț al casei, ce te transpune într-o lume a bunului gust, a culorii și a dragostei pentru meșteșug. Stilul fotografic pune în valoarea în mod armonios fiecare produs, într-un stil coerent. Comunicarea verbală este o împletire de expresii arhaice cu expresii urbane, pentru a descrie sentimente de nostalgie plăcută și pentru a crea o punte atemporală între tradiție și modernitate. Astfel, legătura emoțională dintre utilizator și fiecare obiect expus este mai strânsă.

Vrei să afli mai multe detalii despre proiect? Contactează-ne!