Frez

Am realizat

Branding, Webdesign, Packaging design, POSM

Brief

Frez este un amestec de pasiune, responsabilitate culinară, ingrediente și idei proaspete. Dezvoltând cele mai funky rețete, Frez prepară gemuri, dulceață, gustări din legume și alte bunătăți creative și jucăușe. Alături de toate acestea, în cămara Frez se regăsesc și cafele de origine, proaspăt prăjite, pentru a bucura și mai mult papilele gustative.

Este un proiect în care ne-am implicat trup, creier și suflet pentru a pune pe masă, la propriu, produse gourmet, premium. Misiunea noastră era să aducem Frez în prim-planul unui public pentru care calitatea produselor consumate este esențială.

Soluție

Un proiect în zona culinară, realizat de oameni de creație, pasionați și funky. Iată ingredientele unui business neconvențional, cu mult potențial și mult loc pentru creativitate și fun. Am ales Frez (din franțuzescul “fraise”), termen care desemnează culoarea fragilor, fiindcă transmite simplitatea, candoarea și culoarea pe care noi le vedem în acest proiect.

Universul frezesc se bazează, din punct de vedere vizual și verbal, pe contraste între nostalgie (gusturile copilăriei, preparatele bunicii) și umor, funkiness. Identitatea vizuală transmite prin corpul de text și zâmbetul pofticios bucuria copilărească cu care degustam “ceva bun”.

Fiind un proiect despre mâncare, despre gusturi, arome, texturi, toate acestea treabuiau traduse într-un stil vizual organic, armonios, delicios pentru ochi. Astfel, elementele vizuale se bazează pe tușe de acuarelă, ilustrații, combinații de culori, și mult lucru manual, totul transmițând ideea de produse realizate manual, cu grijă și pasiune.

Vrei să afli mai multe detalii despre proiect? Contactează-ne!