Hedonia

Food & beverages

Caviar și dichis de sturion

Am realizat

Branding, Webdesign, Packaging design

Brief

Una dintre cele mai mari ferme de sturioni din România avea nevoie de un nume și de o identitate vizuală care să imprime ideea de lux, fine cuisine și pasiune culinară pentru deliciile oferite de acest minunat pește și carnea sa delicioasă. Povestea Hedonia trebuia expusă pe un ton direct și clar. Preparate potrivite pentru cei care apreciază momentele speciale și un proiect ideal pentru noi.

Preparatele din caviar și sturion sunt delicatese apreciate de către un grup select de oameni, cu gusturi alese și pasiune pentru gourmet. Acestea sunt exact elementele pe care Hedonia și-a propus să le comunice prin designul ambalajelor.

Soluție

Prima provocare a fost găsirea unui nume relevant pentru calitățile și valorile proiectului. După mai multe etape de research și brainstorming, am ajuns la Hedonia, un nume cu rezonanță mitologică, ce subliniază ideea de plăceri rezervate zeilor. De asemenea, am creat legenda zeiței Hedonia, o poveste de brand.

La nivelul identității vizuale, ne-am dorit să exprimăm luxul și plăcerile culinare într-o manieră minimalistă. Pentru a contura numele Hedoniei într-un mod expresiv, ne-am bazat pe forme fluide și atenție la detalii în construcția logo-ului. Fața zeiței este înconjurată de sturioni și caviar, iar din părul ei curg valurile Dunării. Fontul a fost creat special pentru Hedonia, acesta completând imaginea de logo prin eleganța și aspectul plăcut al scrisului de mână. Elementele vizuale se încadrează într-un stil direct, concis și minimalist.

Pentru website, ne-am axat pe poveste și pe lifestyle, cu un design minimalist și coerență în stilul vizual implementat, fotografii sugestive pentru noțiunea de high life, forme fluide și anumite elemente mitologice. Odată accesat site-ul, utilizatorul descoperă legenda Hedoniei. Comunicarea este concisă, informațiile sunt concentrate pe lifestyle și gastronomia fină.

Feedback

“Colaborarea noastră cu BrainUP a fost caracterizată de profesionalism. Privind în ansamblu, din poziția clientului, una dintre marile provocări a reprezentat-o reușirea unui execuții de anvergură cu un buget redus. Rezultatele au atins nivelul așteptărilor, fiind excelente. Mulțumim BrainUP!”

Share

Vrei să afli mai multe detalii despre proiect? Contactează-ne!