ING

Am realizat

Brand Naming, Brand Identity Packaging Design, Brand Narrative, Copywriting, POS Collateral, Webdesign

Brief

ING înseamnă servicii de banking și nu numai. Viziunea băncii are la bază inovația continuă, atât în ceea ce privește soluțiile pe care le oferă clienților, cât și la nivel intern. Strategia pe termen scurt și mediu vizează, printre altele, transparența activității de responsabilitate socială corporativă (CSR).

De asemenea, din perspectiva comunicării interne, echipa de marketing și comunicare avea nevoie de suport grafic pentru sesiunile de cursuri planificate la nivel de leadership și formare educațională. Necesitatea unui plus de interactivitate era evidentă.

Soluție

Pentru a expune proiectele de CSR desfășurate de ING, am alcătuit un raport anual pe care l-am prezentat grafic, sub o formă ilustrată. Astfel, am putut evidenția cele mai importante repere. În concluzie, atenția publicului a fost captată mult mai ușor, comparativ cu simpla relatare verbală a unor date de natură statistică.

În ceea ce privește cursurile de leadership și formare profesională, am considerat crearea unor animații video drept cea mai eficientă soluție. Specialiștii ING urmau să susțină o serie de prelegeri pe diverse teme, în fața unor studenți și a mai multor organizații non-guvernamentale. Animațiile video erau utile și elocvente, întrucât aveam nevoie de o soluție prin care să reproducem un întreg proces din acea tematică.

Principala noastră provocare a reprezentat-o desenarea în timp real, însă a meritat orice efort. Rezultatul final a confirmat așteptările clientului, dar și obiectivele noastre în raport cu acest proiect.

Vrei să afli mai multe detalii despre proiect? Contactează-ne!